Voertuigbelettering/Carwrap

Voertuigbelettering is een efficiënte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om een enkele auto of een hele wagenpark, bij ons in de professionele werkplaats in Bladel kun je terecht voor belettering van alle soorten voertuigen. Van een Renault Twingo tot een Ferrari Enzo, we kunnen zowel een eenvoudig logo aanbrengen, als een volledige full colour wrap. Daarnaast bieden we ook carwrappen aan voor als je de kleur van je auto wilt veranderen of de auto in de huisstijl van jouw bedrijf wilt. Met carwrappen zijn de mogelijkheden eindeloos: mat, metallic, fullcolour print of flip (hierbij verandert de kleur door een andere lichtinval). Het is zelfs mogelijk om een folie te kiezen met reliëf, zoals een carbon look.

Onze werkwijze

Wij willen het beste resultaat leveren. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste folies die er zijn: 3M en Avery. Bij het carwrappen demonteren we handgrepen, koplampen, stootlijsten en als het nodig is bepaalde delen van het interieur, om te zorgen dat de randen van de folie niet zichtbaar zijn. Het is even een klus, maar het eindresultaat is verbluffend! Na het wrappen is jouw auto ingepakt en klaar om te shinen. Wat zullen de voorbijgangers omkijken naar jouw bolide! Naast dat de auto er fantastisch uitziet is de originele lak van jouw auto beschermt tegen kleine krasjes. Ideaal wanneer je een auto na een tijdje leasen weer in moet leveren bij de leasemaatschappij. De wrap is na een leaseperiode weer te verwijderen, zonder lijmsporen! Een wrap is daardoor ook geschikt voor het onder de aandacht brengen van een tijdelijke actie.

Bij ons of bij jou?

We kijken er naar uit om jouw auto te wrappen. In de meeste gevallen doen we dit in onze eigen hal. Daar kunnen we schoon werken. Dat zorgt voor het beste resultaat. Maar het is ook mogelijk om op locatie te komen wrappen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over transport. Naast auto’s kunnen we nog meer wrappen, denk aan: bakfietsen, aanhangers, bussen, vrachtwagens, en touringcars.

 

Busbelettering MAN TGE Fiers elektrotechniek Bladel

Autobelettering

Autobelettering, of ook wel autoreclame, is een van de meest gebruikte vormen van reclame. Ondanks de naam, is autobelettering mogelijk op bijna alle voertuigen zoals personenauto’s, busjes, bakwagens, vrachtwagens en zelfs op motoren. Of je nu korte ritjes maakt in de buurt of lange afstanden aflegt door heel het land of internationaal, door middel van autobelettering breid je je herkenbaarheid en naamsbekendheid aanzienlijk uit.

Bmw Z4 20i Wrap in mat smaragd

Carwrappen

Door middel van carwrap is het mogelijk om voor een relatief lage prijs, in een korte tijd en zonder spuitwerk, je auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien. De speciale carwrap techniek zorgt voor oneindig veel mogelijkheden, waarbij elk type voertuig gewrapt kan worden. Daarnaast heeft carwrap als grote voordeel dat het de originele lak van de auto beschermd. De lak wordt door de wrapfolie niet meer blootgesteld aan weersinvloeden zoals zonlicht, waardoor je auto er na het verwijderen van de folie weer als nieuw uitziet.

Motorwrap Kawasaki Z750

Motorwrap

Door middel van motorwrap is het mogelijk om voor een relatief lage prijs, in een korte tijd en zonder spuitwerk, je motor van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien. De speciale wraptechniek zorgt voor oneindig veel mogelijkheden waarbij elk type motor gewrapt kan worden. Daarnaast heeft wrappen het grote voordeel dat het de originele lak van de motor beschermt.

Martini striping Seat leon FR

Striping

Een subtiele of uitbundige striping geeft auto’s, maar ook boten en bestelwagens, net iets extra’s. Presteps ontwerpt en monteert alle soorten stripings die de vormen van de carrosserie accentueren. Denk hierbij aan: nostalgische stripings voor uw oldtimer of youngtimer en sportieve strepen voor bijvoorbeeld uw rallywagen.

Chrome delete C63s AMG

Ontchromen

Ontchromen wordt ook wel “chrome delete” genoemd. Hierbij worden alle chrome onderdelen van een auto bijvoorbeeld mat of glanzend zwart gewrapt waardoor je auto een moderne en sportievere look krijgt!