Grafisch ontwerp

Als je op zoek bent naar een professioneel logo of een complete huisstijl, dan ben je bij Presteps aan het juiste adres. Wij helpen je graag om jouw merk op de best mogelijke manier op de markt te zetten, zodat mensen nieuwsgierig worden naar jou en je bedrijf.

Van idee tot identiteit

Vanaf het allereerste moment zijn we betrokken bij het ontwikkelen van jouw huisstijl. Wij ontwerpen alles wat je nodig hebt om je bedrijf op de kaart te zetten, van posters en visitekaartjes tot brochures, magazines, verpakkingen, advertenties, flyers, infographics, folders en nog veel meer. Ons doel is om een mooie en krachtige huisstijl te creëren die iets teweegbrengt bij je beoogde publiek.

Consistente uitstraling

Een belangrijk aspect van onze werkwijze is dat we ervoor zorgen dat jouw huisstijl consistent doorgevoerd wordt in al je uitingen. Dit geldt voor brochures, folders, gevelreclame, banners, autobelettering, het interieur en via het beeldscherm. Wij ontwikkelen de huisstijl samen met jou, omdat jouw betrokkenheid en inbreng van onschatbare waarde zijn.

Krachtig logo

Een logo is een belangrijk onderdeel van je huisstijl. Wij houden ervan om een logo te ontwerpen dat perfect aansluit bij jouw identiteit. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep zich ermee verbonden voelt. Of het nu modern, krachtig, eenvoudig of weelderig is, samen bespreken we wat het beste bij je past. Omdat een logo nooit op zichzelf staat, ontwikkelen we graag je hele huisstijl voor je, inclusief kleurgebruik, lettertypen, beeldmateriaal en terugkerende vormen. Zo zullen jouw (potentiële) klanten je altijd direct herkennen.

 
Logo ontwerp voor Wrapid

Logo

Een logo ontwerpen, daar houden we van! Wij ontwikkelen een logo dat jouw identiteit perfect uitstraalt. Zo zorgen we ervoor dat jouw doelgroep zich ermee verbonden voelt. Modern, krachtig, eenvoudig of strak, samen bespreken we wat het beste bij je past. Omdat een logo nooit op zichzelf staat, ontwikkelen we graag de hele huisstijl voor je. Denk aan kleurgebruik, lettertypen, beeldmateriaal en terugkerende vormen. Een totaalplaatje dat je altijd en overal kunt toepassen. Zo zullen jouw (potentiële) klanten je altijd direct herkennen.

 

Huisstijl

Een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfsnaam en een logo. Het is een middel om de identiteit van je bedrijf te versterken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om subtiele verwijzingen en vormen terug te laten komen in een ontwerp. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat je als bedrijf herkend wordt en brengt de boodschap van je bedrijf/diensten over. Wij worden graag uitgedaagd om een huisstijl zodanig te ontwerpen zodat deze zowel afzonderlijk als samengevoegd een professioneel en passend beeld weergeeft.

 

Poster ontwerp bosrave

Posters

Met elk jaar meer muziekevenementen, is de festivalmarkt booming, en fel concurrerend. Nauwkeurig ontworpen posters en flyers zullen een enorm verschil maken. Presteps zorgt in samenwerking met de klant voor posters die de sfeer van het evenement helemaal laat zien en de festivalgangers een festival gevoel geven.

 

Visitekaartjes

Jouw visitekaartje moet eruit springen. Opvallen op een bijeenkomst, event, in de stapel of in een visitekaartjeshouder. Dát doe je met een ontwerp die bij jou huisstijl past en met het gebruik van papiersoorten en druktechnieken kun je jou kaartje net even wat anders en bijzonderder maken dan alle anderen visitekaartjes.