Motorwrap

Door middel van motorwrap is het mogelijk om voor een relatief lage prijs, in een korte tijd en zonder spuitwerk, je motor van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien. De speciale wraptechniek zorgt voor oneindig veel mogelijkheden waarbij elk type motor gewrapt kan worden. Daarnaast heeft wrappen het grote voordeel dat het de originele lak van de motor beschermt. De lak wordt door de wrapfolie niet meer blootgesteld aan weersinvloeden zoals zonlicht, waardoor je motor er na het verwijderen van de folie weer als nieuw uitziet. Met een motorwrap is het mogelijk om de hele motor te wrappen of slechts gedeeltelijk zoals bijvoorbeeld alleen de tank of koffers.

Wrapfolie

Presteps maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige wrapfolies uit de 3M, 1080/1380 Series en de Avery Dennison Surpreme Wrapping Films. Elk merk en elke lijn heeft zijn eigen kleurenrange waardoor er ontelbaar veel opties te verkrijgen zijn en er altijd wel een geschikte kleur tussen zit. Naast effen kleuren is het ook mogelijk om een patroon of vorm op de folie te laten drukken waardoor je motor snel een ander en persoonlijk uiterlijk krijgt.

Specials

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit matte of glanzende folies maar bevat ook speciale effecten zoals carbon, brushed aluminium en Chrome. Hierdoor kan je je motor nog meer op laten vallen.

 

Ons werk.