Lichtreclame

In de huidige tijd zijn led verlichting en lichtreclame een geweldige combinatie als je wilt opvallen met je logo of bedrijfsboodschap. Lichtreclame wordt steeds vaker gezien op gevels van winkels, bedrijventerreinen en uitgaansgelegenheden. Het is een geweldige manier om een eerste indruk te maken op potentiële klanten. Presteps heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en het monteren er van. We zijn meer dan bereid om ook voor jouw bedrijf aan de slag te gaan met een op maat gemaakte lichtreclame.

Duurzaam en hoge lichtopbrengst

Een led lichtreclame heeft een zeer hoge lichtopbrengst, is zeer onderhoudsvriendelijk en beschikt over een extreem lange levensduur. Bovendien maak je een duurzame, milieuvriendelijke keuze wanneer je kiest voor een led reclame. Zowel het energieverbruik als de uitstoot van CO2 zijn bij led verlichting veel lager dan bij andere lichtbronnen.

Ook op grote hoogte

Het maakt ons niet uit of de lichtreclame op de begane grond bevestigd moet worden of dat we één of meerdere etages hoger moeten werken. Dan schakelen we toch een hoogwerker in? onze monteurs hebben hun VCA diploma en werken met de juiste PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Hierdoor wordt de lichtreclame niet alleen goed bevestigd, maar dit wordt ook nog eens veilig gedaan.

Prijzen van een lichtreclame

Om je een goed beeld te geven van wat de kosten zijn van verlichte reclame, hebben we wat meer informatie nodig. Wat wil je precies uitlichten? Neem contact met ons op!

 

Ons werk.