Carwrap

Je auto laten wrappen? Door middel van carwrap is het mogelijk om in een korte tijd en zonder spuitwerk, je auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien. De speciale carwrap techniek zorgt voor oneindig veel mogelijkheden, waarbij elk type voertuig gewrapt kan worden. Daarnaast heeft carwrap als grote voordeel dat het de originele lak van de auto beschermd. De lak wordt door de wrapfolie niet meer blootgesteld aan weersinvloeden zoals zonlicht, waardoor je auto er na het verwijderen van de folie weer als nieuw uitziet.
Met een Carwrap is het mogelijk om de hele auto te wrappen of slechts gedeeltelijk zoals bijvoorbeeld alleen het dak of de spiegels. Een andere techniek die vaak wordt gebruikt bij carwrapping is “Chrome delete”. Hierbij worden alle Chrome delen van een auto gewrapt in bijvoorbeeld mat of glanzend zwart.

Carwrapfolie

Presteps maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige carwrapfolies uit de 3M, 1080/1380 Series en de Avery Dennison Surpreme Wrapping Films. Elk merk en elke lijn heeft zijn eigen kleurenrange waardoor er ontelbaar veel opties te verkrijgen zijn en er altijd wel een geschikte kleur tussen zit. Naast effen kleuren is het ook mogelijk om een afbeelding of reclameboodschap op de folie te laten drukken waardoor je snel herkenning krijgt voor je bedrijf.

Specials

Ons carwrap-assortiment bestaat voornamelijk uit matte of glanzende folies maar bevat ook speciale effecten zoals carbon, brushed aluminium en Chrome. Hierdoor kan je je auto, motor of bus nog meer op laten vallen.

 

Ons werk.