Carwrap

Carwrap is een innovatieve techniek waarmee je jouw voertuig snel en gemakkelijk van een compleet nieuwe uitstraling kunt voorzien. Of het nu gaat om een auto, motor of bus, met carwrap is het allemaal mogelijk. De speciale carwrap techniek biedt oneindig veel mogelijkheden waardoor je altijd een uniek ontwerp kunt creëren dat past bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Bescherming van de originele lak

Een groot voordeel van carwrap is dat het de originele lak van jouw voertuig beschermt tegen weersinvloeden zoals zonlicht en regen. De wrapfolie zorgt ervoor dat de lak niet meer blootgesteld wordt aan deze invloeden waardoor jouw voertuig er na het verwijderen van de folie weer als nieuw uitziet. Zo bespaar je niet alleen op de kosten voor spuitwerk, maar ook op de kosten voor het onderhoud van de lak.

Verschillende toepassingen

Met carwrap kun je jouw voertuig volledig laten wrappen, maar je kunt ook kiezen voor een gedeeltelijke wrap zoals bijvoorbeeld alleen het dak of de spiegels. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van de techniek “Chrome delete”, waarbij alle chrome delen van een voertuig gewrapt worden in bijvoorbeeld mat of glanzend zwart. Hierdoor creëer je een unieke en opvallende uitstraling voor jouw voertuig.

Hoogwaardige carwrapfolies

Presteps maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige carwrapfolies van gerenommeerde merken zoals 3M, 1080/1380 Series en Avery Dennison Surpreme Wrapping Films. Elk merk en elke lijn heeft zijn eigen kleurenrange, waardoor er ontelbaar veel opties beschikbaar zijn en er altijd wel een geschikte kleur tussen zit. Naast effen kleuren is het ook mogelijk om een afbeelding of reclameboodschap op de folie te laten drukken waardoor je snel herkenning krijgt voor jouw bedrijf.

Speciale effecten

Naast matte of glanzende folies biedt ons assortiment ook speciale effecten zoals carbon, brushed aluminium en chrome. Hierdoor kun je jouw voertuig nog meer laten opvallen en een extra persoonlijke touch geven.

Ons werk.