Chrome delete

Als je op zoek bent naar een manier om je auto een sportievere en moderne uitstraling te geven, dan is een chrome delete een geweldige optie. Het ontchromen van auto’s is steeds populairder aan het worden, en dat is niet zo gek. Door chromen onderdelen van de auto te voorzien van een folie, wordt de auto een stuk stoerder en moderner.

Grill ontchromen

Een van de beste onderdelen om te ontchromen is de grille van de auto. Naast het feit dat het een stoerdere uitstraling geeft, heeft het ook nog een praktisch voordeel. Als de grille beschadigd is door steenslag, kan deze schade worden weggewerkt door middel van een chrome delete. Zo is de grille weer zo goed als nieuw.

Spiegels en deurhendels ontchromen

Naast de grille, zijn ook de spiegels van de auto een geweldig onderdeel om te ontchromen. Veel auto’s hebben chromen randen rondom de spiegels, of zelfs een hele chromen kap. Door deze onderdelen zwart te wrappen of juist in de kleur van de auto te laten veranderen, wordt de auto een stuk geconsolideerder en mooier. Een ander onderdeel wat vaak gewrapt word, zijn de deurhendels van de auto. Veel Tesla’s hebben standaard chromen deurhendels, wat op donkere Tesla’s erg opvalt. Door deze onderdelen te ontchromen, worden ze veel minder opvallend en passen ze beter bij de rest van de auto

 

Ons werk.