Bewegwijzering

Als je bezoekers op je terrein of in je gebouw verwelkomt is het belangrijk om goede bewegwijzering te hebben. Hiermee voorkom je dat bezoekers zich verloren voelen en moeite hebben om de juiste weg te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is Schiphol, waar de bewegwijzeringsborden zo helder zijn dat je zonder moeite bij de juiste gate uitkomt.

Uniek en effectief

Het bedenken en maken van bewegwijzering is een uitdaging. Het moet helder zijn, logisch geplaatst en aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Presteps helpt je hierbij door inzicht te geven in de gedachtegang van de zoeker en te werken met de beste materialen en technieken. Hierdoor krijgt jouw bewegwijzering een unieke en effectieve uitstraling.

Buitenbewegwijzering

Handig voor een snelle orientatie Buitenbewegwijzering is onmisbaar voor een snelle orientatie. Vanaf de parkeerplaats kan een bordje al aangeven waar je kunt parkeren. Vanaf daar wordt je vervolgens geleid naar binnen met nog meer bewegwijzering. Hierdoor komt iedereen snel en gemakkelijk op de juiste plek terecht. Zoek je de receptie, werkplaats of toilet? Check de signing en vind je weg.

 

Ons werk.