Autobelettering

Autobelettering, of ook wel autoreclame, is een van de meest gebruikte vormen van reclame. Ondanks de naam, is autobelettering mogelijk op bijna alle voertuigen zoals personenauto’s, busjes, bakwagens, vrachtwagens en zelfs op motoren. Of je nu korte ritjes maakt in de buurt of lange afstanden aflegt door heel het land of internationaal, door middel van autobelettering breid je je herkenbaarheid en naamsbekendheid aanzienlijk uit. Je auto wordt dagelijks door honderden mensen gezien en is dan ook een relatief goedkope vorm van adverteren. Naast reclame wordt autobelettering ook gebruikt om een auto, of motor, een andere uitstraling te geven. Neem gerust een kijkje bij “ons werk” voor voorbeelden hiervan. Bij Presteps verzorgen we alles omtrent autobelettering, dus vanaf het ontwerp tot aan de montage. Mocht je liever je auto geheel laten bestickeren, kijk dan eens bij “carwrap”.

Ontwerp

Als je al een ontwerp hebt, dan voeren wij dit vakkundig voor je uit. Mocht je nog geen ontwerp hebben, dan verrassen we je graag met een ontwerp samengesteld uit jouw wensen en ideeën. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de huisstijl van een bedrijf in het ontwerp te verwerken zodat de auto opvalt en makkelijk te herkennen is.

Productie

Wij vinden het belangrijk een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Door continue ontwikkelen is er een breed scala aan materialen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan mat, glans, metallic of zelfs Chrome folie. Afhankelijk van het ontwerp, kiezen we ervoor om (verschillende kleuren) folie te laten snijden in het gewenste ontwerp of om het ontwerp te laten printen op folie.

Montage

Mede dankzij jarenlange ervaring, monteren we vakkundig de folie op de auto.

 

Ons werk.