Binnen- en Buitenreclame

Als bedrijf is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent voor je bezoekers. Het is namelijk niet de bedoeling dat mensen jouw bedrijf zomaar voorbij rijden zonder te weten waar ze moeten zijn. Een manier om dit te voorkomen is door het gebruik van binnen- en buitenreclame. In dit artikel bespreken we hoe je jouw zichtbaarheid kunt vergroten met behulp van deze twee vormen van reclame.

Reclame op en rondom het pand

Reclame op de gevel van jouw pand is een breed begrip. Er zijn voor elke omgeving toepassingen en bij elke toepassing zijn er tal van mogelijkheden. Bij de aanschaf van deze reclame-uitingen is het belangrijk om te denken vanuit het perspectief van de bezoeker. Het moet voor de bezoeker direct duidelijk zijn hoe hij of zij bij jouw bedrijf moet komen. Door middel van goede bewegwijzering, kun je onzekerheid wegnemen bij de bezoeker. Hierdoor zal de bezoeker een goed gevoel hebben wanneer hij of zij bij jouw bedrijf aankomt.

Binnen en buiten

Bij binnen- en buitenreclame wordt vaak alleen gedacht aan een logo buiten aan de muur. Toch kun je zowel buiten als binnen uitingen aanbrengen. Voor buiten kun je bijvoorbeeld denken aan lichtreclame, een spandoek, bewegwijzering, een reclamebord, raambelettering of een reclamezuil met jouw logo erop. Binnen kun je bijvoorbeeld een muur behangen, raamfolie laten aanbrengen of neon verlichting op laten hangen. Of wat dacht je van een informatiebord of naambordjes?

Onze werkwijze

Elke opdracht is anders. Soms gaat het om het aanbrengen van raambelettering voor een winkel, een andere keer moet er lichtreclame op het dak van een groot kantoor geplaatst worden. Wanneer je advies nodig hebt over de mogelijkheden, komen wij graag langs om de situatie te bekijken. Hierbij meten wij in en maken we foto’s, zodat onze ontwerper gelijk aan de slag kan. Vervolgens maken wij een passende offerte.

 

Lichtreklame HVL administratie Beek en donk

Lichtreclame

Als je met jouw bedrijf niet alleen overdag wilt opvallen, kun je het beste met lichtreclame aan de slag gaan. Dit betekent niet dat je een paar lampen moet ophangen, maar dat je jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers zet. Wat zal jouw bedrijf shinen!

Gevelbelettering Nice Reusel

Gevelreclame

Je bedrijfspand werkt als een eerste indruk bij je klant. Door middel van gevelbelettering zorg je ervoor dat je bedrijf opvalt en herkenbaar is. We kunnen je bedrijfsnaam of logo op ontelbaar veel manieren weergeven. Afhankelijk van de ondergrond en het budget kijken we samen naar een geschikte oplossing voor jouw pand.

Freeslogo Voscars Bladel

Freesletters

Freesletters & freeslogo’s worden de laatste jaren enorm veel toegepast, zowel binnen als buiten. Vanwege de dikte van het materiaal en de montage mogelijkheden geeft het vaak een exclusieve uitstraling.
Inmiddels zijn er vele verschillende materialen, diktes en kleuren beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld de keuze uit gekleurd Acrylaat, geschuimd PVC maar ook RVS-look Dibond.

Reclamezuil Fox munufacturing Bladel

Reclamezuil

Een reclamezuil wordt doorgaans toegepast als herkenning van een bedrijfspand. Het is mogelijk om deze aan de weg of voor het pand te plaatsen zodat klanten en/of leveranciers precies weten waar ze moeten zijn. Omdat de zuilen doorgaans hol zijn kunnen we deze van binnen uit of door middel van een spot aan de buitenkant verlichten waardoor ze ook ’s nachts goed leesbaar zijn. Al met al dus een veelzijdige vorm van reclame en communicatie!

Wayfinding Nice Reusel

Bewegwijzering

Waar moet ik zijn? Welke richting moet ik op? Het is natuurlijk heel belangrijk dat de routing van en naar, maar ook binnen je bedrijf duidelijk is. De klant moet eigenlijk in een oogopslag kunnen zien waar hij of zij zich moet melden of waar de lift is. Hiermee kunnen wij je helpen.

Vlaggenmasten Janssens Autoservice Venlo

Vlaggen en masten

Baniervlaggen zijn de perfecte aandachttrekkers voor jouw bedrijf. Heb je al een vlaggenmast en wil je daar graag een nieuwe vlag voor? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Nog geen vlaggenmast? Ook dan kunnen we je helpen. Naast de baniervlaggen leveren en monteren we ook de vlaggenmast zelf.