Stripings

Als je op zoek bent naar een manier om je auto een unieke look te geven, dan is auto striping een geweldige optie. Er zijn veel verschillende soorten stripings beschikbaar, van dunne tot dikke en dubbele varianten. Bij Presteps, maken we gebruik van alleen de beste materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat de folies van topkwaliteit zijn. Ze zijn bestand tegen de zon, regen en een ritje door de wasstraat.

Kwaliteit boven kwantiteit 

Auto striping is een precieze klus. Presteps is goed in details en plakt de striping tot op de millimeter nauwkeurig. Het resultaat is een strakke streep, zonder bubbels onder de stickers en een goede hechting. Dit zorgt ervoor dat jouw auto er tiptop uit ziet.

Personaliseer jouw auto! 

Wil je iets bijzonders? Jouw wens, onze striping. Pimp je auto eens met een two-tone. Kies voor een donker dak en een lichtere zijkant. Of wil je meer dan een streep? Wij laten graag zien wat we kunnen. Met folie plakken we namelijk ook een Engelse vlag op het dak van je mini. Onze striping is overigens ook geschikt voor vrachtwagens, caravans en boten. Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer jouw auto precies zoals jij het wilt.

 

Ons werk.