Interieur

Ben je uitgekeken op je interieur, maar zijn de materialen nog niet aan vervanging toe? Dan heeft Presteps dé oplossing! Met ons grote assortiment aan interieur folie’s van hout- tot goudlook en van steen- tot metaallook zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Het brede scala aan toepassingen van onze interieur folie’s strekt zich uit van het wrappen van afzonderlijke meubels tot het compleet wrappen van keukenfronten, deuren, tegels, kasten, trappen, wanden en vloeren. Alle gladde oppervlakken, zoals glas, keramiek, hout, kunststof, of metaal kunnen namelijk worden beplakt met deze high-tech interieurfolie. In zowel particulier als zakelijk gebruik zijn de mogelijkheden van deze duurzame verfraaiing daarmee dus bijna eindeloos.

Meer dan alleen interieur

Naast het beplakken van een interieur, kunnen wij nog meer betekenen voor jouw werkomgeving. Wij kunnen bijvoorbeeld textiel bedrukken, ramen beletteren of lichtreclame (neon of LED) plaatsen als eyecatcher in jouw werkomgeving. Of het nu gaat om het maken van een goede indruk op bezoekers of het zorgen dat je medewerkers in een inspirerende omgeving werken, wij kunnen je helpen.

Hoe gaan we te werk?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? Wij geven een advies op maat. Allereerst komen wij langs om de situatie te bekijken, we meten alles goed in en maken foto’s. Afhankelijk van jouw vraag maken wij een ontwerp, dit kan variëren van een visual tot een complete plattegrond. Ben je blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.

Klopt het plaatje?

Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage. Een groot voordeel is dat de zaak niet dicht hoeft en het vaak al binnen een dag gemonteerd is.

Laten we afspreken!

Heb je al een idee wat je wilt of moeten onze designers met je meedenken? Neem dan snel contact met ons op.

 

Keukenwrap mat zwart en eikenhout look

Interieurfolies

Ben je uitgekeken op je interieur, maar zijn de materialen nog niet aan vervanging toe? Dan heeft Presteps dé oplossing! Met ons grote assortiment aan interieur folie’s van hout- tot goudlook en van steen- tot metaallook zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Groot formaat Peesframe Nice Reusel

Peesframes

Een textielframe is enorm veelzijdig. Het bestaat uit een aluminium frame waarin we een doek spannen. Een textielframe wordt doorgaans gebruikt als reclame of om sfeer in een ruimte te brengen. Omdat het doek los in het frame wordt gespannen kan je makkelijk wisselen van design/doek.

Led Neon reclame Presteps

Led neon

Neon verlichting geeft een sfeervolle en authentieke indruk aan een ruimte. Door middel van led neon kunnen we de sfeer van originele neon nabootsen maar dan met de voordelen van led. Zo is de lichtreclame een stuk minder kwetsbaar en zowel binnen als buiten toepasbaar. Daarnaast is led neon duurzamer dan de originele neon. 

Freeslogo De Staet Bladel

Freesletters

Freesletters & freeslogo’s worden de laatste jaren enorm veel toegepast, zowel binnen als buiten. Vanwege de dikte van het materiaal en de montage mogelijkheden geeft het vaak een exclusieve uitstraling.
Inmiddels zijn er vele verschillende materialen, diktes en kleuren beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld de keuze uit gekleurd Acrylaat, geschuimd PVC maar ook RVS-look Dibond.