Haal het maximale uit je promotie met contour gesneden stickers op rol!

Wil je indruk maken op een beurs of evenement met effectief promotiemateriaal? Of wil je een persoonlijke touch toevoegen aan de pakketjes die je verstuurt? Dan zijn contourgesneden stickers op rol de ideale oplossing! In deze blog ontdek je hoe deze stickers je kunnen helpen om je boodschap op een blijvende manier over te brengen.

Kleine stickers met grote impact: 

Het is bewezen dat kleine stickers onbewust veel aandacht trekken. Of je ze nu plakt op pakketjes, producten of in je winkel, stickers zijn veelzijdig inzetbaar in verschillende branches. Afhankelijk van jouw branche en doelstellingen, kunnen stickers op maat worden ontworpen om perfect aan je behoeften te voldoen.

Kwaliteit staat voorop: 

Bij Presteps produceren we stickers van topkwaliteit. Onze stickers worden in-house geprint en contourgesneden, zodat je ze gemakkelijk van de rol kunt halen. Om de kwaliteit tijdens het vervoer te waarborgen, voegen we altijd een aantal extra meters toe aan de rol. Zo kun je na het afrollen genieten van perfecte stickers die direct klaar zijn voor gebruik.

Kies je afwerking: 

Onze stickers op rol worden standaard in full colour geprint, maar je kunt ook kiezen voor een laminaat. Standaard zijn onze stickers glanzend, maar als je de voorkeur geeft aan een matte uitstraling, voorzien wij de stickers van een matte laminaat. Zo kun je de stickers aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren.

De voordelen van onze stickers op rol:
  • Gemakkelijk te plakken: Dankzij de handige rolvorm zijn onze stickers eenvoudig aan te brengen waar je maar wilt.
  • Grote kleefkracht: Onze stickers blijven stevig zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over loslatende stickers.
  • Stickers op maat: Bij Presteps kunnen we stickers in alle uitsneden en vormen produceren, zodat je echt unieke stickers kunt creëren die perfect passen bij jouw merk.
  • Kwalitatieve productie: We produceren al onze stickers in-house, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit van het eindproduct.
Meer dan alleen stickers: 

Natuurlijk is een rol stickers niet het enige wat je nodig hebt om op te vallen op een beurs of evenement. Bij Presteps kunnen we je ook helpen met andere vormen van promotiemateriaal, zoals rollup banners, backdrops, vlaggetjes en nog veel meer. Heb je specifieke ideeën of wensen? Onze experts denken graag met je mee om een op maat gemaakte oplossing te vinden.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking: 

Wil je meer informatie ontvangen over onze stickers op rol of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw showroom of beursstand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Samen kunnen we mooie ideeën ontwikkelen om jouw promotie naar een hoger niveau te brengen.