Stage bij presteps door de ogen van Veerle.

Hoi, ik ben Veerle.
De afgelopen 31 weken heb ik stage gelopen bij Presteps. Ik heb hier enorm genoten en ontzettend veel geleerd. Zo heb ik geleerd hoe je lichtreclame moet ophangen en hoe je een auto moet wrappen. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan over het digitaliseringsproces, de voorbereiding en het aanbrengen van stickers.


Tijdens mijn stage heb ik aan diverse leuke projecten mogen meewerken. Bij GAB Metaal hebben we bijvoorbeeld het pand voorzien van drie prachtige lichtreclames, en bij Sanders hebben we ook een mooie lichtreclame geïnstalleerd. Daarnaast heb ik geholpen bij het beletteren van bussen voor Fiers Elektrotechniek en Sparidaens, en nog vele andere interessante projecten. Door mee te kijken en vervolgens zelf aan de slag te gaan, heb ik veel nieuwe technieken geleerd. Ik ben blij dat ik nu deze vaardigheden beheers, waardoor ik veel efficiënter kan werken.


Naast mijn bijdrage aan verschillende projecten kreeg ik ook de kans om aan mijn eigen projecten te werken, zoals het wrappen van de trap en de keuken in het pand van Presteps, en het aanbrengen van roze strepen op een BMW. In het begin vond ik dit lastig omdat ik niet wist waar te beginnen, maar dankzij de tips van Roel weet ik nu hoe ik het beste te werk kan gaan.


Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd bij Presteps. Ik kwam altijd met veel plezier naar mijn werk en was enthousiast om aan de slag te gaan. Ook al begonnen sommige dagen vroeg, ik keek er altijd naar uit om weer aan de slag te gaan met het ophangen van lichtreclames en het tevreden stellen van klanten. Tijdens mijn stage heb ik veel gelachen met Roel. Er was altijd ruimte voor een grapje of een moment van gekkigheid. Natuurlijk waren er ook serieuze momenten, vooral wanneer we met klanten werkten, maar over het algemeen heb ik een geweldige tijd gehad.