Upgrade je pand met Presteps: Laat je aluminium kozijnen wrappen!

Het exterieur van een pand is het visitekaartje van je bedrijf. Het bepaalt de sfeer en uitstraling van het gebouw. Als je op zoek bent naar een manier om de uitstraling van je pand te veranderen, dan heeft Presteps de oplossing voor jou. Door je raamkozijnen te restylen met folie, kun je een groot verschil maken.

Van een oude look met beschadigingen naar een strakke uitstraling

Als je raamkozijnen er oud en beschadigd uitzien, kan dit een negatief effect hebben op de uitstraling van je pand. Het is belangrijk om te zorgen dat de uitstraling van je pand past bij de uitstraling die je wilt hebben als bedrijf. Door het wrappen van de kozijnen met folie krijgt het exterieur een totaal andere look. Zo hebben we bij Ventilair Group in Eersel de oude kozijnen omgetoverd tot strakke, moderne kozijnen. Dit heeft het pand een totaal andere uitstraling gegeven. zie hieronder het resultaat.

verweerde aluminium kozijnen
Aluminium kozijnen gewrapt in mat zwart
 
Duurzaam en onderhoudsarm

Het gebruik van folie op aluminium kozijnen heeft meerdere voordelen. Zo is de folie duurzaam en gaat het minimaal 8 jaar mee. Hierdoor hoef je niet snel opnieuw te investeren in het vervangen of laten schilderen van de kozijnen. Daarnaast is de folie onderhoudsarm en beschermt het de kozijnen tegen weersinvloeden. Dit verlengt de levensduur van de kozijnen en vermindert de noodzaak van regelmatig onderhoud. Dit bespaart niet alleen geld op de lange termijn, maar het is ook nog eens goed voor het milieu.

Presteps helpt met het wrappen van jouw kozijnen

Als je geïnteresseerd bent in het wrappen van je kozijnen, dan helpen we je graag bij het uitkiezen van de perfecte folie voor jouw pand. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van de folie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het proces en kun je snel genieten van een vernieuwde uitstraling van je pand. Wij werken snel en efficiënt, zodat je bedrijfsvoering zo min mogelijk onderbroken wordt.