Renoveer jouw interieur met onze interieur folies.

Is het interieur van jouw bedrijf of woning verouderd en toe aan een nieuwe look? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Met onze hoogwaardige interieur folies kan je snel en gemakkelijk muren, meubels, plafonds en zelfs balies een volledig nieuwe uitstraling geven, zonder dat je nieuwe meubels hoeft aan te schaffen.

Een duurzame oplossing voor interieur renovatie

In plaats van nieuwe meubels te kopen kan je met onze interieur folies jouw bestaande interieur een complete make-over geven. Zo bespaar je niet alleen kosten, maar draag je ook bij aan een duurzame oplossing voor interieur renovatie. Onze folies zijn krasvast, gemakkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur, waardoor je nog langer kan genieten van jouw vernieuwde interieur.

Oneindige mogelijkheden met meer dan 100 kleuren

Onze interieur folies zijn beschikbaar in meer dan 100 kleuren, variërend van natuurlijke houttinten, marmer, betonlook en vele andere varianten. Zo kan je jouw ruimte een warme uitstraling geven met een folie waarbij het lijkt alsof het écht hout is, of ga je voor een modernere look met een marmeren folie op tafels, balies of muren. Wil je een stoere uitstraling? Kies dan voor onze betonlook folie en maak jouw interieur helemaal af.

gewrapte vensterbanken natuursteenlook
Keuken gewrapt in zwart houtlook en eikenoutlook
Gewrapte tv meubel in zwart met houtnerf
koffiecorner wrap Bergman Clinics Breda