Airtex: Dé manier om het interieur van jouw bedrijf te pimpen

Als ondernemer wil je natuurlijk dat het interieur van jouw bedrijf er top uitziet. Het is tenslotte het visitekaartje van jouw onderneming. Maar hoe pak je dat aan? Nieuwe meubels, een nieuwe vloerbedekking of een nieuw behang? In deze blog bespreken we een alternatief dat nog niet bij iedereen bekend is, maar wel enorm gaaf is: Airtex!

Wat is Airtex?

Airtex is een speciaal doek dat gebruikt wordt als wallprint. Dit doek kan op hoge resolutie worden geprint, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu een toffe foto of een origineel patroon op de muur van jouw kantoor, winkel of restaurant wilt, het kan eenvoudig met Airtex.

De voordelen van Airtex

Airtex heeft een aantal voordelen ten opzichte van regulier fotobehang. Een groot voordeel is dat Airtex uit één doek bestaat (tot maximaal 4,75 meter hoog), waardoor er geen naden zichtbaar zijn. Dit voorkomt dat het patroon of de foto niet goed aansluit. Daarnaast scheurt Airtex niet, kreukt het niet en is het krasvast. Hierdoor blijft het doek lang mooi en zorgt het voor een professionele uitstraling.

Inspiratie

Ben je overtuigd en wil je graag wat inspiratie opdoen? Hieronder staan een aantal mogelijkheden waarbij je Airtex kunt toepassen.

  • Een opvallende skyline op de muur van een modern kantoorpand.
  • Een natuurlijke foto van een bos op de muur van een wachtruimte.
  • Een uniek patroon op de muur van een hippe lunchroom.
  • Een groot logo op de muur van een ontvangstruimte.

De mogelijkheden zijn eindeloos en door de hoge resolutie van de print komt elk ontwerp tot zijn recht.

Conclusie

Airtex is een unieke manier om het interieur van jouw bedrijf te pimpen. Door de vele voordelen en eindeloze mogelijkheden is Airtex een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele uitstraling. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een ontwerp te kiezen en wij doen de rest!

Fotobehang van Eindhoven
Wallprint van Eindhoven Flying pins